Megnyílt az új, kiskunhalasi Merkbau Építőcenter

Az egész hétvégét megfeszített munkával töltötték a kiskunhalasi székhelyű építőipari cég munkatársai. Az építési munkálatok befejezését követően most az új építőcenter berendezése, árufeltöltése volt a feladat. A kitartó munka eredményeképpen hétfőn megnyitotta kapuit a Merkbau kereskedelmi tevékenységét erősítő két új csarnok. Az új beruházásnak köszönhetően a munkavállalói létszámot is bővíteni tudták.

 

Komoly helyszűkével küzdött az elmúlt esztendőkben a Merkbau Zrt. építőanyag kereskedelmi üzletága. A főépületben 110 négyzetméteren kellett, hogy elférjenek. A most megépített két csarnok erre a problémára is megoldást nyújt. A fejlesztésnek köszönhetően 840 négyzetméteres alapterületen, tágas helyen tudják fogadni az ügyfeleket a kereskedők. A centerben lehetőség nyílik a csempe-szaniter részleg mellett az építőipari gépek bemutatására, értékesítésére is.

 

 

Az építőcenter mellett kialakítottak egy 720 négyzetméteres magas polcos raktárt valamint egy 110 négyzetméteres festékkeverő részleget továbbá egy 300 négyzetméteres bemutató mintakertet.

 

 

A beruházás hatással volt a dolgozói létszámra is, 22 fővel működtetik az építő centert, szinte minden területen új munkatársakkal bővült a csapat.

 

 

Fotók: Halasmédia

Szöveg: halasmedia.hu