Merkbau évnyitó meglepetésekkel

Dolgozóit és azok hozzátartozóit látta vendégül a kiskunhalasi székhelyű építőipari vállalkozás. A Dékáni Sportcsarnokban a Halas Concert Band fellépésével kezdődött a rendezvény.

Lauer Zsolt karnagy és zenésztársai az újévi koncertjük válogatászenéit adták elő a Merkbau Cégcsoport munkatársainak, majd két vendégzenész produkciója is színesítette a produkciót. Merényi Jakab és Knáb János cégvezető harmonikázott a kollégáinak. Mint kiderült, hónapok óta, teljes titoktartás mellett készültek a nagy sikert aratott produkcióra.

Az ünnepség további meglepetéssel folytatódott, nem találták Balanyi László gazdasági igazgatót, a cégvezetőt végül egy bűvész segítségével varázsolták elő egy mágikus dobozból. A cégvezetők évértékelő beszédei során elhangzott, szakmai sikerekben gazdag, nehéz, dolgos évet zárt a cég. Minden projekt során megfelelő, a megrendelők által elvárt kivitelezések történtek. A Merkbau 2018-ben megszerezte a hatodik Építőipari Nívódíját, illetve az Év kereskedője címet, a „Homlokzat készítés és homlokzat szigetelés” kategóriában, a kelet-magyarországi régióban.

A cégvezetők elismerték a kivitelezés során kimagasló munkát végzők tevékenységét, értékes karórák, arany kitűzők és nyaralások szerepeltek a díjak között.

Az est során a David Magic Show mellett a Bohémek zenekar fokozta a hangulatot.

 

(Szöveg és fotó: Halasmédia)