Merényi Jakab aktív nyugdíjas lesz

Meglepetés összejövetelt szerveztek szeptember 18-án a munkatársai Merényi Jakabnak, ugyanis a cégvezető nyugdíjba vonult.

A Merkbau irodaházban arra számított a tulajdonos-ügyvezető, hogy értekezlet lesz, ezzel szemben köszöntötték őt a dolgozók, illetve a tulajdonostársai. Megtudtuk tőle, hogy aktív nyugdíjas lesz, továbbra is naponta bejár dolgozni.

– Most állt be a parkolóba, mindjárt ideér -hozták a hírt hétfőn délután a Merkbau irodaház egyik kisebb terme környékén gyülekezőknek. Meglepetés összejövetelt szerveztek főnöküknek, Merényi Jakabnak, aki pénteken nyugállományba vonult. A tulajdonos-ügyvezető úgy tudta, hogy értekezletre hivatalos, ám gyoraan kiderült, másról van szó. A belépő Merényi Jakabnak egy fényképes összeállítást is készítettek az elmúlt 27 év legemlékezetesebb pillanataiból.

Knáb János tulajdonostárs nyújtotta át a különleges ajándékot, egy pakli tarokk kártyát, amelyet direkt erre az alkalomra csináltattak. Merényi Jakab imádja ezt a játékot és most is megjegyezte, igyekszik majd minél több kollégájának megtanítani a tarokk csínját bínját. A pezsgő mellé finom rétes is dukált, ebből is nagyobb mennyiségben az ügyvezető-tulajdonos kedvence, a mákos-meggyes. A családias hangulatú összejövetelen elhangzott, hogy Merényi Jakab nem vonul vissza, ugyanis tervei szerint a jövő esztendő végéig ugyanúgy bejár majd a céghez, mint eddig. Utána pedig két évenként, két órával csökkenti a munkaidejét. További részletek az esti híradóban és a szerdai Halasi Tükörben.

(Szöveg és fotók: Halasmédia)